skip to Main Content
gasztroplacc
Bemutatkozás

Több éves munkatapasztalattal rendelkezem különféle típusú pékségekben, a hipermarketek pékosztályaitól kezdve a kisebb sütödékig. Ezeken a helyeken rálátásom nyílt a nagyüzemi működésre – a hagyományos, egészséges vagy éppen pont az egészségtelen alapanyagokból készült termékek gyártására. A brassói Gastropan szakmai konferencia során részt vettem egy helyi (erdélyi) pékség működésében, így nemzetközi tapasztalatra is szert tettem.
A mai rohanó világban egyre többet találkozhatunk olyan betegségekkel, amelyek nagy befolyással vannak életünkre. Így egyre nő a kereslet az olyan hazai termékekre, amik az egészséges életmód feltételeit elégítik ki a vásárlók életében. Ehhez a megnövekedett vásárlói igényhez tudásszomj is párosul. Ezeket az igényeket vagyok hivatott bemutatni és megteremteni vevőim életében.
A látványüzem és pékbolt 2015 februárjában nyitott, ahol hazai alapanyagokból készült házias, egészséges péktermékek készítése folyik. Helyi termelőktől vásárolt alapanyagokból készülnek a termékek.
A mintaboltban figyelemmel kísérhetjük a termékek elkészítését egy igazi látványpékségben a dagasztástól a kisütés folyamatáig.